One sjell iPhone 12 mini dhe iPhone 12 Pro Max, smartphone e ri e të fuqishëm, dizenjuar me një performancë të pakrahasueshme, me çmim të pakrahasueshëm.

Bli tani në One:

  • Përfito 10GB Internet/muaj për një vit.
  • Ulje deri në 12,180 Lekë me Planet One Unlimited

Rregjistrohu më poshtë:

Rregjistrimi u krye me suskes!

Dicka shkoi gabim! Ju lutem provoni përsëri me vonë.

Me blerjen e iPhone 12 mini ose iPhone 12 Pro Max ju përfitoni 10GB dhuratë për çdo aktivizim të paketave standarde Unlimited M, Unlimited L, Unlimited BEATS, Unlimited XL. Ulja me planet One Unlimited varion sipas planit të zgjedhur dhe kohëzgjatjes së kontratës. Për të bërë porosinë mjafton të plotësoni formën më sipër. Ju do të kontaktoheni nga shërbimi i klientit për të përfunduar porosinë.